Новини

Захоплюючі літні пригоди з Scratch Junior. Вивчайте програмування разом зі своєю дитиною в Одесі.

25.03.2024
Літні заняття з програмування для малюків в Одесі надають унікальну можливість дітям віком від 5 до 6 років розпочати свій шлях у світі комп'ютерної грамотності та програмування через курс Scratch Junior. Цей курс спеціально розроблений для малят, забезпечуючи їхнє зручне введення у світ програмування. Основними перевагами цього курсу є початок комп'ютерної грамотності, робота з мишкою та клавіатурою, а також усвідомлене складання алгоритмів.

На заняттях, діти мають змогу не лише ефективно виконувати завдання, але й отримувати задоволення від цього процесу. Це досягається завдяки цікавій подачі матеріалу вчителем та захоплюючим іграм, які діти створюють самі за допомогою Scratch Junior.

Scratch Junior - це не лише інструмент для навчання програмуванню, але й зручне середовище, де дитина може розвивати свої математичні, логічні та креативні здібності. Протягом курсу діти зможуть розвинути навички математичного та логічного мислення, алгоритмічні навички, засвоїти основи самостійної роботи над проєктом та вчитися досягати поставлені цілі, працюючи над помилками.
📲096 801 51 98 (Viber, Telegram)

🌏м.Одеса, вул.Сегедська ¼
🌎м.Одеса, вул.Космонавтів 32

Також запрошуємо підписатися на наш канал в Телеграм, якщо Ви хочете бути в курсі:

✅останніх новин,
✅захоплюючих подій,
✅цікавих моментів із життя клубів,
✅акційних пропозицій.

https://t.me/+SmfXCJGSPBliODgy