Новини

З якого віку краще починати займатися робототехнікою?

11.04.2024
❓Питання, яке нам часто задають батьки: «З якого віку діти можуть займатися робототехнікою?!»

Чим раніше - тим краще! У нашому Клубі Робототехніки Kids&Robots ми починаємо вивчати робототехніку з 4 років 👍

Робототехніка дає відмінну можливість дітям зануритися у дослідження світу IT уже з самого раннього віку. Інтерес дитини зростає з кожним пройденим заняттям 🤓

У нас, у Центрі робототехніки в Одесі, діти від 4 років мають можливість розпочати свою подорож у світ робототехніки. Навчальні програми спеціально розроблені з урахуванням психофізіологічних особливостей дітей цього віку, щоб забезпечити їм максимально комфортні та цікаві заняття.

Починаючи з такого раннього віку, діти швидко освоюють базові принципи програмування, будуючи та програмуючи прості роботи. Вони вчаться спільно працювати в команді, розвивають творче мислення та аналітичні здібності. А головне - вони отримують можливість ранньої реалізації своїх ідей у світі технологій.

Отже, якщо ви шукаєте робототехніку для дітей в Одесі, не сумнівайтеся - запишіть свою дитину в наш центр вже сьогодня. Ми гарантуємо цікаві та корисні заняття, які допоможуть вашій дитині розвиватися та реалізовувати свій потенціал у світі інформаційних технологій.

📲096 801 51 98 (Viber, Telegram)

🌏м.Одеса, вул.Сегедська ¼
🌎м.Одеса, вул.Космонавтів 32

Також запрошуємо підписатися на наш канал в Телеграм, якщо Ви хочете бути в курсі:

✅останніх новин,
✅захоплюючих подій,
✅цікавих моментів із життя клубів,
✅акційних пропозицій.

https://t.me/+SmfXCJGSPBliODgy