Новини

Робототехніка WEDO-уроки, які розвивають математичні здібності

22.02.2021
Практична користь конструкторів для людини доведена неодноразово. За допомогою конструкторів можна створити предметно-ігрове середовище для розвитку дитини. Конструювання наповнене математичним змістом та являється основою математичного розвитку.

Цеглинки конструктору мають яскраво виражену форму, колір, розмір, саме тому їх так зручно порівнювати. Розвивається здатність класифікувати предмети за ознаками-форма, коліром. В процесі розвивається логічне мислення, встановлюються найпростіші закономірності, порядок чергування фігур за кольором, формою, розміром.

Конструктор допомагає розвивати просторове орієнтування. За допомогою гри можна складати маршрути, схеми, плани, мапи.
Також цеглинки застосовують при порівнянні предметів-більш, менш, дорівнює.
Дуже добре конструктор допомагає знайомити дітей з геометричними поняттями. В ігровому форматі маленькі техніки вивчають геометричні фігури, будують 3-D моделі у вигляді пірамід. Легко засвоюють поняття периметру, площі, властивості трикутників.

У процесі спільної діяльності учнів та вчителя з розвитку математичних здібностей за допомогою конструктору, у дітей виробляються звички зосереджуватися, самостійно мислити, розвивається увага та прагнення до знань.

Уроки математики в Малиновському районі проводяться на базі популярного конструктора WEDO.

Одеса, вул.Космонавтів,32

0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370

Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: Kids&Robots
instagram: kidsrobots_cheremushki