Новини

Розвиток уяви на додаткових уроках в Малиновському районі

30.03.2021
Робота з конструктором вимагає зосередженості і водночас розвиває уяву і бажання творити.  Уява і фантазія-важлива частина життя дитини. Уяву важливо розвивати, тому що здатність фантазувати підвищує можливість творчого мислення, творчої діяльності.

Уява пов'язана зі здатністю і необхідністю творити щось нове, спираючись на раніше отриманий досвід. Саме уява допомагає інтегрувати отримані знання в інші сфери.

На уроках робототехніки маленькі інженери уявляють майбутню модель робота, спираючись на схему або креслення. А також вчаться створювати моделі роботів на основі власних фантазій та уявлень.  

Діти-природжені винахідники і дослідники. Ці завдання закладені природою, тому особливо швидко реалізуються та розвиваються в
конструюванні, адже дитина має безкрайню можливість видумувати і
створювати свої споруди, конструкції, проявляючи уяву, фантазію, допитливість, кмітливість і творчість.

Конструктори дарують дітям величезні можливості для того, щоб розвивати фантазію та уяву, також допомагають здобувати необхідні в сучасному світі навички-креативність, вміння працювати в команді та бажання досягати поставлених цілей.

Додаткові уроки для дітей в Малиновському районі допомагають розвивати уяву, знаходити йому застосування в повсякденному житті і в майбутній професії.

Одеса, вул.Космонавтів,32

0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370

Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: Kids&Robots
instagram: kidsrobots_cheremushki