Новини

Практичне конструювання та розвиток дитини.

03.10.2022
Дитина розвивається лише тоді, коли щось робить своїми руками.

Думка багатьох фахівців: конструювання – засіб для всебічного гармонійного розвитку дитини.

Використовуючи широкий асортимент серії деталей Technic, наші молоді інженери фактично конструюють різні механізи. Цей вид діяльності дитини має переваги.

Працюючи у команді під керівництвом педагога в дітей розвиваються комунікативні навички, поліпшуються навички спілкування оскільки працюючи разом домовляються, обговорюючи подальші дії, стають більш посидючіми та сконцентрованими.

При конструюванні з дрібних деталей відбувається розвиток моторики рук, оскільки для їх з'єднання необхідно прикладати різні зусилля, а це призводить до координування рухів.

При роботі з конструктором передбачаються різні маніпуляції руками, що вдосконалює розмовну мову. Науково доведено, що розвиток моторики, розвиток мови та мислення пов'язані між собою безпосередньо.

Практичне конструювання пробуджує допитливість, вчить просторовому (об'ємному) мисленню, залучає фантазію та уяви, розвиває ініціативу та самостійність, підштовхує до творчого винахідництва. Збираючи різні механізми з дрібних деталей, дитина починає глобально мислити та вишукувати різні способи вирішення поставленого завдання.

При самостійному складанні різних механізмів у дитини розвивається терпіння та цілеспрямованість.Щоправда не все одразу виходить.Отоді від дитини буде потрібно наполегливість і уважність, при цьому виробляється самодисципліна і прагнення досягнення поставленої мети.

Виконуючи завдання керівника сконструювати будь-який механізм, дитина як розрізняє зовнішні якості предмета, а й освоює найпростіші закони фізики і математичні розрахунки, удосконалюючи окомір.

І це все в ігровому варіанті.

🌏Одеса, вул.Космонавтів,32
 
📲0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370
 
Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: Kids&Robots
instagram: @kidsrobots_cheremushki