Новини

Як робототехніка всебічно розвиває дітей?

05.04.2021
Освітня робототехніка-це нове направлення спрямоване на активне використання дітьми сучасних технологій, елементів комп'ютерної грамотності, знайомства з великою кількістю точних наук, здобуття комунікативних навичок. 

Елементи гри, які присутні на заняттях, мотивують учасників на пізнання фундаментальних основ дорослого конструювання та програмування. Дуже важливо, що робота базується на практичному застосуванні, коли учні спочатку обмислюють ідею і процес, а вже потім реалізують їх на практиці. Відбувається спільна робота мозку та рук маленьких інженерів. Учні не тільки грають в дослідників, проєктувальників, робототехніків, програмістів, а й з легкістю засвоюють знання з областей різних технічних наук.

Помилки, які зустрічаються в процесі, вчать учнів аналізувати свою діяльність, активному мисленню та розвивають вміння вирішувати завдання.

Робототехніка дуже стрімко розвивається серед дошкільнят та дітей шкільного віку, тому це вже не просто курси-це направлення, течія, де добре  поєднуються творчість, гра і освітня програма. 

Робототехніка потребує від дітей не тільки зацікавленості, а й здатності бути уважними, акуратними, дисциплінованими, допоможе розвинути уяву, відповідальність, навчить працювати в команді. Взаємодія з дрібними предметами працює на розвиток дрібної моторики, тим самим готує руку до письма, а самого дошкільника - до школи.
 
Курси з робототехніки цікавлять не тільки суворих технарів, а й дітей з гуманітарною спрямованістю, які мають в своїй основі творчий підхід. Навіть ті учні, які ніколи не цікавилися фізикою, математикою і конструюванням, починають дивитися на ці предмети під іншим кутом, отримуючи в результаті всебічний розвиток.

Курс Робототехніка в Малиновському районі-це творчо, весело та цікаво. Запрошуємо на тестове заняття, гарантуємо-дитині сподобається.

Одеса, вул.Космонавтів,32

0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370

Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: Kids&Robots
instagram: kidsrobots_cheremushki