Новини

Як діти вивчають математику за допомогою уроків Робототехніки?

23.03.2021
Математика є основою всіх точних наук (фізики, інформатики). Щоб створити функціонуючого робота, потрібно знати ці точні науки. А отже щоб знати всі ці науки потрібно знати математику в першу чергу. Так що ви ніколи не знайдете робототехніка, який не знає математику.

Однією із основних навичок в робототехніці є математика. Неможливо буде домогтися успіху в робототехніці без належного знання алгебри, математичного аналізу і геометрії. Це пов'язано з тим, що на базовому рівні робототехніка спирається на здатність розуміти і оперувати абстрактними поняттями, часто уявними у вигляді функцій або рівнянь. Геометрія є особливо важливою для розуміння таких тем, як кінематика і технічні креслення.

Знання у прикладної математики важливі в робототехніці, тому що реальний світ ніколи не буває таким точним, як математика.

Роботи сприймають світ не так, як ми: у них немає органів почуттів, вони змушені покладатися на цифри. Дані з датчиків - це числа. Алгоритми, які керують його поведінкою в залежності від отриманої інформації, теж оперують числами. Завдяки цим числам роботи можуть переміщатися, розпізнавати об'єкти і голоси, маніпулювати предметами. Без математики в робототехніці не обійтися.

Додаткові уроки з математики в Малиновському районі допомагають дітям вивчати математику на основі відомого конструктора, і завдяки кольоровим цеглинкам математика не здається нудною і незрозумілою. На реальних прикладах юні техніки вивчають математичні поняття та геометричні фігури.

Завдяки правильно складеній програмі курсу:

-учні цікавляться математикою і полюблять її,
-навчаться порівнювати величини,
-познайомляться з фізичними поняттями відстані, часу, маси та об'єму,
-навчаться визначати час, співвідношення між одиницями часу,
-вивчать геометричні фігури, поняття периметру, площі, пропорції, симетрії і співвідношення,
-навчаться аналізувати, мислити логічно.

Одеса, вул.Космонавтів,32

0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370

Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: Kids&Robots
instagram: kidsrobots_cheremushki