Новини

Гаджети в парі з робототехнікою можуть бути корисні

14.02.2020
Вчені вже давно довели, що тривале проведення часу за екранами негативно впливає на розвиток розумових здібностей дітей, тому багато батьків намагаються обмежувати використання гаджетів, вдаючись іноді навіть до покарань або зовсім відбирають гаджети і ховають їх.

Але чи пробували Ви колись показати дітям, що їх гаджет - це не просто іграшка? Що телефон або ноутбук має величезний потенціал? Ні, тоді приходьте до нас на уроки робототехніки і знайомте дітей з новими можливостями їх гаджетів.

На уроках робототехніки на Черемушках діти розвивають:

співробітництво
На заняттях з робототехніки діти вчаться співпрацювати між собою, аналізують поставлені завдання, приймають спільні рішення, вчаться відстоювати свою думку, проте не забуваючи вислуховувати думки оточуючих.

завзятість
Створення роботів, досить складне завдання для дорослого, а що ж говорити про дітей. Кожен новий урок діти вчаться не впадати у відчай і наполегливо йти до своєї мети.

креативність
Робототехніка спонукає дітей проявляти свою креативність і створювати свої унікальні механізми.

Логічне мислення
Юні інженери вчаться формулювати покрокові послідовності для досягнення бажаного результату, уникати проблем, передбачаючи їх, тестуючи і виправляючи свій код.

алгоритмічне мислення
Разом з цими навичками діти також вивчають алгоритмічне мислення, яке є здатністю визначати чіткі кроки для вирішення проблеми. Це дозволяє дітям вирішувати проблеми, розбиваючи їх на покрокові рішення.

Одеса, вул.Космонавтів, 32

0 800 307 377
063 888 5162
096 230 9732
099 126 6370

Сторінка клубу: kidsandrobots.com/cheremushki
Сторінка в соціальних мережах: www.facebook.com/kidsandrobotsnacheremyskah/
instagram: kidsrobots_cheremushki

До зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots на Черемушках