Новини

Літні Інжинірингові пригоди разом з Kids&Robots

04.07.2024
У нашому клубі цього літа проходять неймовірно захоплюючі майстер-класи з інжинірингу. Тут діти отримують унікальну можливість створити власні вентилятори та інші цікаві проєкти. Ми переконані, що навчання через практику є найефективнішим способом розвитку технічних навичок і творчого мислення.

На наших заняттях діти не тільки дізнаються про основи електроніки та механіки, але й власноруч конструюють справжні пристрої під керівництвом досвідчених фахівців. Процес створення включає все: від складання деталей до тестування готових виробів. Уявіть, яке задоволення відчуває дитина, коли власний вентилятор, зроблений її руками, приносить прохолоду в спекотні дні.

Крім технічних знань, наші майстер-класи сприяють розвитку командної роботи та комунікативних навичок. Діти працюють разом, обмінюються ідеями, допомагають один одному. Це чудова можливість знайти нових друзів та весело провести час.

Не втрачайте шанс дати своїй дитині можливість пізнати світ інжинірингу. Записуйтеся на наші літні майстер-класи вже сьогодні і дозвольте вашій дитині створити щось унікальне, корисне та неймовірно цікаве.

📲096 801 51 98 (Viber, Telegram)

🌏м.Одеса, вул.Сегедська ¼
🌎м.Одеса, вул.Космонавтів 32

Також запрошуємо підписатися на наш канал в Телеграм, якщо Ви хочете бути в курсі:

✅останніх новин,
✅захоплюючих подій,
✅цікавих моментів із життя клубів,
✅акційних пропозицій.

https://t.me/+SmfXCJGSPBliODgy