Новини

Робототехніка Arduino для дітей від 12 років

04.03.2021
Платформа Arduino-це мінікомп'ютер, який дозволяє писати програми, за допомогою яких можливо керувати електронними пристроями(світлодіодними конструкціями або робототехнічними механізмами). 

Arduino надає можливість під'єднати периферійні пристрої-датчики температури, освітлення, прискорення, ультразвуку, тиску, звуку. Також можуть бути використані мотори, сервоприводи, модулі управління. 
Для функціональної взаємодії між периферійними пристроями, на мікроконтролер записуються алгоритми роботи та дій.

Головна перевага платформи в тому, що на ній можна своїми руками і за власним проектом створити велику  кількість технологічних гаджетів. Завдяки курсу учні зможуть самостійно сконструювати корисний пристрій для розумного дому, конструкцію світла, сигналізацію, відеоспостереження.

Програмна частина Ардуіно розроблена таким чином, щоб впоратися з нею міг навіть початківець-користувач, який не має уявлення про програмування.

Дуже зручно у використанні мікроконтролера стала можливість працювати з макетної платою, коли до контролера підключаються необхідні деталі (резистори, діоди, транзистори і т.п.) без необхідності в пайку.

Перші прості проекти на Arduino:

- миготливий світлодіод,
- підключення і управління датчиком температури,
- підключення та керування датчиком руху,
- підключення фоторезистора,
- управління сервоприводом.

Для того, щоб перейти на наступний рівень: з електронікою, мікроконтролерами, датчиками і розумними пристроями, пропонуємо вам відвідати курс Робототехніка  Arduino в Аркадії, у нас ви поринете у світ електроніки і робототехніки. 

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка записи: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії