Новини

Мехатроніка-наука майбутнього

04.05.2021
Мехатроніка-це сфера науки і техніки, яка об'єднує такі науки, як механіка, робототехніка, електроніка, інформаційні технології. Метою мехатроніки є забезпечення, проєктування і виробництво якісно нових механізмів, машин і систем з інтелектуальним керуванням їх функціональними рухами.

Мехатроніка є одним з перспективних напрямків у сфері робототехніки, оскільки охоплює дві сфери розвитку: автоматизація механізмів і програмування пристроїв. завдання даної галузі є керування механізованими пристроями.

Починати  вивчення мехатроніки варто з основ механіки, електроніки, а також алгоритмізації. Ці знання повинні лягти в основу вивчення подальших наук, які знадобляться для конструювання більш складних пристроїв і реалізації їх роботи. Приступати до вивчення наук пов'язаних з мехатроніки можна ще зі шкільної парти, заглиблюючись більш детально на уроках фізики.

Конструювання роботів-це дуже вдалий початок знайомства з мехатронікою.
Навички конструювання власних роботів і механічних конструкцій значно допоможуть в майбутньому при опануванні професії. Отримавши базові знання з електроніки, програмування, конструювання, електротехніки, варто застосовувати їх на практиці, створюючи нові моделі конструкцій, прототипи механізмів.

Роботизовані пристрої стрімко завойовують наш світ, тому багато компаній в майбутньому будуть відчувати дефіцит у фахівцях даної галузі. Саме тому варто знайомити дітей з раннього віку зі світом робототехніки, конструювання, програмування. Уроки Механіки в Аркадії надають базові знання та навички зі створення моделей роботизованих механізмів.

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка запису: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії