Новини

Як конструктори допомагають засвоювати математику?

17.02.2022
Математика для дітей-це найпростіші знання про форму, простір, час, кількість, обсяги, просторове розташування предмета. Це найнеобхідніші знання для подальшого розвитку дитини.

Процес збирання моделі або конструкції, викладання геометричних фігур, цифр, повторення запропонованих алгоритмів, сприяє розвитку у дітей самостійно чи у взаємодії з дорослими навчитися оперувати найпростішими поняттями-числами, цифрами, використовувати поняття кольорів, форм, величин, розташування в просторі.

Маленькі учні вчаться виділяти просторові ознаки предметів (висота, довжина, ширина) та виконувати прості завдання. В формі гри вчаться робити порівняння предметів, робити висновки щодо схожості зі зразком.

Завдяки кольоровим деталям конструктору процес навчання проходить в доброму гуморі, з позитивним настроєм. Майбутні інженери власноруч створюють прості моделі транспортних засобів, літаків, млинів, ліфтів, фунікулерів. Знайомляться зі світом точних наук, на прикладах оточуючих нас у повсякденному житті, вивчають різноманітність механізмів. Знайомляться з технічною термінологією. Цей вік допитливості, маленькі інженери дуже добре запам'ятовують нову інформацію і часом можуть здивувати своїми знаннями у світі техніки.

Уроки раннього розвитку в Суворовському районі-це наочний приклад, коли використання технологій дітьми на користь всебічного розвитку ваших дітей.

🌍Одеса, Марсельська, 33/3
 
📲0 800 307 377
098 791 0384
063 802 4643
050 077 6045
 
Сторінка клубу: kidsandrobots.com/kotovskogo
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/KidsandRobotsnaPoselkeKotovskogo
instagram: @kidsandrobots_kotovskogo
 
Чекаємо кожного на заняттях. З повагою Клуб Робототехніки Kids&Robots