Новини

Клуб Робототехніки Kids&Robots в с. Фонтанка Відкрився !!!

25.02.2019
23 і 24 лютого відбулося довгоочікуване відкриття Клубу Робототехники Kids&Robots в с. Фонтанка. Хочемо подякувати і дітям, які своєю старанністю, показали нам, наскільки важливою справою ми займаємося, і батькам, які дали нам можливість познайомити дітей зі світом робототехніки та механіки.

Протягом двох святкових днів, хлопчики і дівчатка від 4 років і старше, побували на різноманітних майстер - класах з основ механіки, механіки Technic Club, початкової робототехніки та робототехніки Mindstorms. Так, ви прочитали правильно, на майстер - класах були і дівчатка, які цікавляться пристроєм і роботою механізмів не менше хлопчиків.

Майстер - класи для малюків від 4 років познайомили дітей з новим механізмом і фізичними явищами, що впливають на його працездатність. Малюки самостійно зібрали механізм, після чого перевірили його працездатність. На майстер - класах з робототехніки і Механіці Technic Club діти познайомилися з першими в їх житті механізмами, зібрали унікальні конструкції і почали освоювати середу програмування. Так як це був перший досвід дітей, ми заздалегідь підготували основну програму, а на майстер - класах юні інженери її вже дописували, створюючи тим самим унікальний механізм.

Поки діти були захоплені майстер - класами, батьки спостерігали за їх новим захопленням і успіхами в ньому. Дуже було приємно бачити, що, після майстер - класів батьки, спільно з дітьми вирішили продовжити розвивати свої знання в галузі технічних наук і записалися на вподобаний їм курс для подальшого навчання.

Вже з наступного тижня наш клуб буде працювати в режимі уроків. Разом з нашими майбутніми учнями ми будемо освоювати механіку і робототехніку, а також готуватися до майбутніх фестивалях і олімпіад Kids&Robots.

Записуйтеся на заняття для дітей в Фонтанці, будемо разом вивчати дивовижний навколишній світ:

- Ранній розвиток для дошкільнят в Фонтанці. Основи Механіки від 4 років.
- Початкова Робототехніка в Фонтанці. Робототехніка WEDO від 6 років.
- Технічна освіта для дітей в Фонтанці. Механіка Technic Club 7-8 років.
- Початкове програмування для дітей в Фонтанці. Робототехніка Mindstorms 8-15 років.

Одеса, с. Фонтанка 3, вул. Центральна 25/4

0 800 307 377
068 312 80 20

Клуб Робототехники Kids&Robots в Фонтанці