Новини

Kids&Robots Fest 2019 відбувся

16.12.2019
15 грудня в готелі Atlantic Garden Resort відбулася подія, якої з нетерпінням чекали всі учні наших клубів і не тільки - Фестиваль Мережі Клубів Робототехніки Kids&Robots 2019. У цьому році ряди учасників поповнили діти не тільки клубів, але і всі, хто хотів випробувати свої сили в змаганнях з робототехніки і механіці:

1. Робототехніка WEDO.
2. Прикладна Механіка.
3. Робототехніка EV3 1 і 2 рівні
- Змагання робосумо;
- вихід з лабіринту;
- управління роботом від першої особи за допомогою FPV;
- змагання танки-банки.

Kids&Robots Fest 2019 кардинально змінив формат. Якщо ще в минулому році діти довго і наполегливо готувалися до майбутнього фестивалю на основі завдань, в цьому році юні інженери також доклали чимало зусиль до підготовки, але полягала вона в повторенні пройденого матеріалу, а вже саме завдання діти отримали безпосередньо на фестивалі.

Всього в Kids&Robots Fest 2019 взяли участь більше 200 дітей. Для кого-то це був перший досвід, а хтось із юних інженерів вже не раз брав участь в олімпіадах і фестивалях організованих Мережею Клубів Робототехники Kids&Robots. Однак одне можна сказати напевно: кожен учасник здивував суддів своїми знаннями, командним духом і завзятістю.

Хочемо висловити величезну подяку батькам, за те, що довіряєте нам таку відповідальну задачу, як навчання Ваших дітей, дітям, за їх незгасний ентузіазм і завзяте прагнення до перемоги, директорам клубів, адміністраторам і звичайно, викладачам.

Дякуємо Всім за участь!!! Зустрінемося на Олімпіаді Kids&Robots в червні.

0 800 307 377

kidsandrobots.com
Сторінка мережі в facebook: www.facebook.com/kidsandrobots
Сторінка мережі в instagram: instagram.com/kids_and_robots

Мережа Клубів Робототехники Kids&Robots - світ технічних наук