Новини

Як уроки робототехніки впливають на успішність в школі?

20.03.2021
Коли дитина відвідує курси з додаткового навчання, які йому дуже подобаються, відмічається позитивна динаміка у навчанні по шкільній програмі.  Насамперед це обумовлюється зацікавленістю і бажанням поділитися новими знаннями і навичками з однокласниками. Учні відчувають себе набагато впевненішими,  демонструють вміння представити свої роботи і проєкти.

Робототехніка розвиває уяву і фантазію, саме тому роботи з шкільної програми відрізняються креативністю. Математика, фізика, програмування-все це складові занять з робототехніки. На курсах багато часу приділяється практичним заняттям, саме тому теоретичний матеріал засвоюється набагато краще. Діти виходять за рамки теорії з підручника і мають кращі результати в шкільному навчанні.

Курс з програмування на мові Скретч розрахований на дітей з 7 років, і в шкільній програмі- в 4 класі. Багато корисних навичок дитина має можливість отримати раніше і в школі продемонструвати високий рівень. Своїм прикладом учасники клубу можуть зацікавити своїх одноліток і друзів, адже ніщо так не зближує, як спільна цікава справа.

Додаткові уроки для школярів в Одесі сприяють вдалому адаптуванню в процес шкільного навчання та всебічному розвитку дитини.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічей в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській