Новини

У Kids&Robots ви знайдете курси для дітей будь-якого віку

06.10.2022
Механіка. Основи 4-5 років

Перший ступінь освоєння механіки. Унікальна програма, яка не має аналогів. Вона знайомить малюків з навколишніми механізмами,
механічними конструкціями, вивчає будови механізмів та їх працездатність.

Механіка. Основи 5-6 років.
Це другий ступінь в освоєнні механіки, де діти більш детально вивчають механізми з моторами і джерелом живлення, що зустрічаються в повсякденному житті, види передачі енергії в різних механічних пристроях.

Прикладна механіка 7-10 років.
Практична механіка - спеціальний курс для розвитку у дітей шкільного віку технічних здібностей. Вивчення ними принципу побудови машин та складних механізмів. При конструюванні використовують батареї живлення, різноманітні мотори та пульт керування, за допомогою якого проводять змагання механізмів.

Робототехніка WEDO для дітей 6-7 років (початкова).
Він допомагає вивчати основи механіки, основи алгоритмізації (написання алгоритмів), принципи роботи механізмів, датчиків, використовувати мікроконтролери, на яких встановлена ​​спеціалізована програма. Роботи збираються за допомогою спеціального набору.

Робототехніка Mindstorms EV3 8-12 років (1-й рівень).
Спеціально розроблений курс початкового програмування. Діти, використовуючи досить серйозну робототехнічну платформу (набір EV3), моделюють, створюють та програмують роботів різної складності.

Робототехніка Mindstorms EV3 8-12 років (2-й рівень).
Курс початкового програмування для дітей, які пройшли 1-й рівень. Цей курс сприяє більш глибокому вивченню та розвитку навичок моделювання та програмування роботів.
На заняттях розвивається критичне мислення, здатність роботи у колективі, вміння відстоювати свою думку, виявляти креативність і не боятися помилок.

🌏Одеса, Успенська 99
 
📲Телефони для запису
0938758500
0958758500
0 800 307 377
 
Сторінка запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: http://www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: @kidsandrobots_center
 
⚙️Технічна освіта для дітей від 4 до 12 років в Приморському районі.