Новини

Робототехніка - Додаткові заняття, які не схожі на шкільні

25.03.2021
Курси робототехніки в нашому клубі концептуально відрізняються від шкільних уроків. Насамперед-це простір для технічної творчості. Програми кожного окремого курсу клубу створені з урахування віку, вподобань, рівня знань, індивідуальних особливостей кожної дитини.

Кожний учасник команди являється рівноцінним і нарівні з усіма приймає участь в процесі. У нас за допомогою досвідчених викладачів діти вчаться не тільки конструювати, планувати, програмувати, а й бути впевненими, цілеспрямованими, новаторськими, емпатичними. Дуже важливі людські якості, розвиток яких важливий в дитинстві.

На уроках панує доброзичлива атмосфера, повага до дітей, можливі дискусії, обмін думками, мріями. Відсутні суворий контроль та обмежене коло дій.
Учні без страху, але з приємним хвилюванням чекають тестування своїх виробів. І зовсім не приймаються і не соромляться помилок та недоробок, адже вони ж лише діти, які вчаться собі на задоволення. 

Додаткові уроки для дітей в Приморському районі-це курс, який допомагає отримати базові знання з робототехніки в цікавій формі.

Одеса, Успенська 99

Телефони для запису

0938758500
0958758500
0 800 307 377

Сторінка запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: http://www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: kidsandrobots_center

Технічна освіта для дітей від 4 до 12 років в Приморському районі.