Новини

Чому популярність робототехніки зростає з кожним місяцем?

02.03.2021
Робототехніка дуже швидко набирає популярність, і тому є пояснення. Вже доведено, що діти реагують добре на навчальні дисципліни, які містять в собі програмування роботів. Саме тому роботи-чудовий універсальний об'єкт, для реалізації дитячої уяви та фантазії.

Робототехніка являється заохочувальним видом діяльності, який допомагає зацікавити дітей до вивчення точних наук та новітніх технологій. 
Також, це дуже ефективний спосіб зацікавити учнів програмуванням. Дітям програмування уявляється чимось абстрактним. Завдяки практичному контролю за роботом, учні мають можливість спостерігати його дії.
Робототехніка об'єднує в собі програмування, алгоритміку, логіку, механіку, математику, проектування та фізику. Створюючи надзвичайного робота чи механізм, юний винахідник підвищує рівень знань з точних наук.

Захопливі експерименти з технікою, створення чогось цікавого, корисного, незвичайного власними руками, здатні відвернути увагу дитини від гаджетів, які негативно впливають на розвиток дитини. Учень розвиває посидючість, увагу, концентрацію.

В останній час підлітки більшою мірою спілкуються в соцмережах, спостерігається зниження комунікативних навичок. Саме тому заняття робототехнікою сприяє спілкуванню з однодумцями, створення спільних проєктів, обміну інформацією, ідеями. Вміння працювати в команді, бути командним ігроком-це цінна навичка.
 
Робототехніка-це перспективне професійне майбутнє для сучасної молоді.
В клубі Робототехніки Kids&Robots на Успенській проводяться курси з Робототехніки для дітей від 6 років. Будувати своє майбутнє можливо з дитинства. Пропонуємо відвідати заняття з робототехніки у нас і стати учасником створення інновацій майбутнього.

Одеса, Успенська 99

Телефони для запису

0938758500
0958758500
0 800 307 377

Сторінка записи: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: http://www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: kidsandrobots_center

Технічна освіта для дітей від 4 до 12 років в Приморському районі.