Новини

Які навички розвивають курси робототехніки WEDO та Mindstorms?

04.06.2023
Величезною перевагою дитячого розуму в порівнянні з дорослим є те, що він ще не засмічений шаблонами та стереотипами. Дитині простіше та цікавіше придумати щось нове та оригінальне, ніж використовувати готове рішення.

Курси робототехніки WEDO та Mindstorms розвивають та стимулюють технічне мислення дитини, виконуючи відразу безліч функцій:

- Знайомлять юних інженерів зі світом роботів та створюють умови для розвитку інтересу до робототехніки та програмування.
- Розвивають інтелект, уяву та посидючість.
- Розвивають інженерні навички та навички програмування.
- Знайомлять дитину зі світом, де багато завдань незабаром виконуватимуться не людьми, а роботами зі штучним інтелектом.

Також варто пам'ятати, що курси WEDO та Mindstorms - це не просто набір кубиків з яких діти за інструкцією збирають роботів, це навчальна програма, яка навчає дітей основам програмування.

- Учитель знайомить дітей із секретами збирання роботів, пояснюючи, що з деталей конструктора можна створити будь-який корисний розумний автомат.
– На прикладі готових рішень діти бачать демонстрації складання робота.
- Пояснюється роль ключових елементів, що дозволяють роботу сприймати світ (сенсори) та рухатися (двигуни). Вчитель також розкриває роль «мозку» робота, який забезпечує роботу автомата, програмування та зв'язок із механізмом.
- Після того, як діти зрозуміють принципи програмування за допомогою моделей, зібраних на заняттях, вони зможуть побудувати та запрограмувати будь-які інші механізми.

м. Одеса, вул. Пушкінська 8

Телефони для запису
0938758500
0958758500

Сторінка запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка у facebook: Kids&Robots
Сторінка в instagram: kidsandrobots_center

Технічна освіта для дітей віком від 4 до 12 років у Приморському районі.