Новини

Чому сучасним дітям потрібно вивчати робототехніку?

17.02.2022
Сучасне покоління суттєво відрізняється від попереднього. Цифровий формат отримання інформації надає додаткові можливості отримувати знання. Значимість технічних професій значно зростає, саме з цим зростає потреба в технічних спеціалістах. Саме тому рекомендовано знайомити дітей зі світом технологій з раннього дитинства.

Курси з робототехніки та програмування для дітей-це не просто додаткова освіта, це необхідний мінімум отримання знань та практичних навичок для сучасної дитини.

Віртуальний світ потребує спеціалістів в IT сфері, а професії, які для нас зараз здаються фантастичними, в майбутньому стануть провідними.

Заняття робототехнікою не тільки забезпечують маленьких айтішників базовими знаннями та навичками з програмування та робототехніки, а всебічно розвивають дітей-розвивають терплячість, моторику рук та пальців, добре тренують звивини, сприяють розвитку аналітичного, критичного мислення. 
Програмування напряму пов'язано з англійською мовою, адже команди мов програмування складаються з англійських символів. 

Ігровий формат уроків дозволяє отримувати знання з точних наук, програмування та англійської мови з задоволенням.

Робототехніка для початківців-це реальна можливість відкрити своїй дитині світ інновацій, робототехніки й програмування.

🌏м. Чорноморськ, просп. Миру, 28
 
📲0 800 307 377
+38 068 290 11 81
+38 095 589 00 02
+38 063 643 00 63
 
Сторінка клубу: https://kidsandrobots.com/chernomorsk 
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotschernomorsk 
instagram: @kidsandrobots_chernomorsk