Новини

Прикладна Механіка – чому батькам варто звернути увагу на цей курс?

24.08.2023
З раннього дитинства діти розповідають батькам, ким вони хочуть стати. Іноді з віком їхня думка змінюється, але бувають і випадки, коли дитина впевнена у виборі своєї майбутньої професії на всі 100% і йде до поставленої мети незважаючи ні на що. 

І якщо раніше ми звикли, що малюки мріють бути поліцейськими, військовими, космонавтами, то зараз у 21 столітті ситуація повністю змінилася. Все частіше дітям цікаві такі професії, як різні інженери, розробники, дослідники і не тільки. Однак почувши таку назву, перед батьками відразу постає дуже важливе питання - як познайомити дитину з майбутньою професією вже в дитинстві. Відповідь на нього дуже проста, записатися на курс Прикладної Механіки від Kids&Robots в Одесі

На заняттях діти вивчатимуть різні механічні передачі, величезну кількість фізичних явищ, з якими в реальному житті стикається механіка, види автомобілів, гусеничний транспорт, підйомні машини, верстати, механізми, що працюють на стислому повітрі і не тільки. Список механізмів настільки великий, що протягом року хлопці щоразу конструюватимуть абсолютно нові споруди.

Все навчання проходить на практиці, завдяки чому дитина досить легко засвоює отриману інформацію, без особливих зусиль запам'ятовує і вчиться застосовувати почуті на уроках поняття.

Записуйтесь на уроки та знайомте дітей із професіями майбутнього. Купуючи абонемент до 10 вересня, ви ще й зможете скористатися акційною пропозицією - “Зафіксувати ціну на навчання”. 

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка у facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедський ¼

📲096 801 51 98

👋До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській