Новини

Механіка. Основи - ранній технічний розвиток для малюків від 4-х років

07.11.2023
Курс Механіка.Основи для дошкільнят- це чудова можливість розвивати інженерні навички та технічну креативність вашої дитини. Ця програма призначена для дітей віком 4-6 років і допомагає їм розвивати важливі навички та вміння, які стануть у нагоді у шкільних дисциплінах та в подальшому житті.

Кожна дитина учиться створювати рухому модель під керівництвом вчителя. Цей процес вчить їх бути уважними, терплячими, та креативними. Вони навчаються розуміти різні види механічних передач і вивчають термінологію, пов'язану з цією галуззю. Діти навчаються висловлювати свої технічні ідеї грамотною мовою, що розвиває їхні комунікативні навички.

Курс складається із 36 занять, які починаються з простих завдань та поступово переходять до складніших. Це допомагає учням розвивати аналітичні здібності, пам'ять, рахунок, уяву, мовлення, дрібну моторику та увагу. Вони також вчаться співпрацювати в команді та взаємодіяти з іншими дітьми та вчителями, що робить їх більш суспільними та впевненими у собі.

Ці навички допоможуть дитині легше вирішувати математичні завдання в школі та не боятися помилок. Вони також будуть готові до контрольних робіт та подальших шкільних викликів. У старшій школі ці навички будуть корисні для розуміння математики, геометрії, стереометрії та фізики.

Тож, не гайте часу і записуйте своїх малюків на наші захоплюючі заняття з основ механіки. Ранній розвиток в Одесі - це ключ до успішного майбутнього вашої дитини.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка у facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедський ¼

📲096 801 51 98