Новини

Вивчення технічних наук на заняттях для школярів в Одесі

15.09.2023
А ви коли-небудь думали, зі скількох років краще долучати дітей до технічних наук? Дивлячись щодня на наших молодих інженерів, ми розуміємо, що не варто відкладати навчання в галузі технічних наук. Чим раніше діти почнуть освоювати ази механіки, тим краще.

Приступивши до вивчення механіки у віці 7 років, діти починають ознайомлюватися з такими науками, як фізика, геометрія та покращують свої знання в галузі математики. Коли решта однокласників з побоюванням чекає на старшу школу та нові науки, діти, які відвідують курс Прикладної Механіки, навпаки, готові приступити до вивчення будь-якої технічної науки хоч сьогодні, бо знають, все піддається поясненню.

Питання, яке ми чуємо досить часто: як дітям вдається розібратися в механіці, адже це не найлегша технічна наука? Відповідь на це питання дуже проста, річ у практичному підході до навчання. На уроках для дітей в Одесі учні не заучують суцільну теорію, кожне поняття розглядається на прикладі механізму, який конструюють протягом уроку та доводять його до працездатного стану.

Прищеплюйте дітям любов до розумової праці разом з Kids&Robots:

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка у facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедський ¼

📲096 801 51 98

👋До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській