Новини

Вступ до світу програмування з використанням Scratch Junior в Одесі

06.02.2024
Шукаєте "Програмування для дітей в Одесі", але перш ніж розпочати пригоду в цьому захоплюючому світі, давайте розглянемо, чому важливо вивчати комп'ютерну грамотність та основи програмування з такого раннього віку, як 5-6 років.

Розвиток комп'ютерної грамотності:

Комп'ютери та цифрові технології оточують нас у повсякденному житті. Знання про їх функції та вміння користуватися ними стають необхідністью в сучасному світі. Знання про роботу з мишкою та клавіатурою є першим кроком до ефективного використання комп'ютера.

Усвідомлене складання алгоритмів:

Навчити дітей усвідомлено складати алгоритми - це допомагає розвивати логічне та алгоритмічне мислення. Scratch Junior пропонує просте та доступне середовище для цього, де діти можуть експериментувати та спостерігати наслідки своїх дій.

Розвиток математичного мислення:

Програмування включає в себе розв'язання завдань, які часто базуються на математичних концепціях. Використання математики у програмуванні допомагає розвивати абстрактне мислення та розуміння логічних зв'язків.

Креативність та Логічне Мислення:

Робота з Scratch Junior стимулює креативність дитини через можливість створення власних ігор та інтерактивних історій. Одночасно вона розвиває логічне мислення через потребу впоратися з логічними конструкціями та послідовностями дій.

Самостійність та розв'язання проблем:

Працюючи над проектами в Scratch Junior, діти вчаться працювати самостійно, ставлячи перед собою цілі та знаходячи шляхи до їх досягнення. Вони також навчаються розуміти та виправляти помилки, що є важливим етапом у будь-якому навчанні.

Страница записи: kidsandrobots.com/segedskaya
Страница в facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедская ¼

📲096 801 51 98