Новини

STEM уроки в Одесі - у яких професіях знання можуть бути застосовані

11.10.2023
Батьки часто нас запитують: «Що дадуть дитині уроки STEM в Одесі?» Відповідь на це питання дуже проста. Занурюючись у середовище технічного розвитку з самого раннього віку, діти знайомляться з науками, що постійно розвиваються, навчаються самостійно створювати найскладніші проєкти, знаходити креативні підходи для вирішення завдань і не боятися проявляти ініціативу.

Сьогодні хочемо навести в приклад кілька професій, що набирають популярність, які дитина зможе вибрати, коли настане час вступати до вищого навчального закладу.

Інженер-еколог

Дитина з дитинства дбає про навколишнє середовище і виявляє інтерес до екологічних проблем? Тоді професія інженер-еколог точно буде їй до душі. Інженери-екологи прагнуть застосовувати концепції STEM для розробки екологічно чистих рішень та зниження впливу людини на довкілля.

Біомедичний інженер

Якщо дитина любить науку і хоче змінити світ на краще, біомедична інженерія – це його кар'єра. Біомедичні інженери використовують знання в галузі STEM для створення нового медичного обладнання та сприяння досягненням у галузі фармацевтичних препаратів та медицини.

Морський Біолог

Діти з цікавістю дивляться передачі про водний світ і мріють у майбутньому відкрити нові види мешканців морських глибин? Тоді варто придивитися до професії – морський біолог. З кожним роком професія морського біолога стає все більш затребуваною. Такий зростаючий інтерес до цієї професії пов'язаний із постійною зміною клімату та втручанням людини в екосистему. Ці фактори негативно впливає на морське середовище, а морські біологи в свою чергу допомагають знайти рішення для проблем, що склалися. Морські біологи вивчають моря, річки, лимани та океани, щоб краще зрозуміти, як люди впливають на природу і чим вони можуть допомогти у майбутньому.

Розробник програмного забезпечення

STEM уроки – це не лише теорія. Заняття вчать дітей створювати щось нове та пропонувати свої ідеї, не боячись негативної реакції чи глузувань. Така навичка може допомогти досягти чималих висот у галузі розробки програмного забезпечення.  Наприклад, розробники програмного забезпечення можуть створювати та тестувати нові програми, веб-сайти та комп'ютерні програми, допомагаючи тим самим підприємствам розвиватися на краще. 

Як бачите, яку б професію дитина не вибрала, знання в галузі STEM завжди будуть давати їй незаперечну низку переваг і допоможуть реалізувати себе в будь-якій галузі.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка у facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедський ¼

📲096 801 51 98

👋До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській