Новини

Чому батьки обирають наш Клуб?

27.04.2021
В сучасному світі розвиток технічної творчості, робототехніки, програмування у дітей з молодшого віку дуже актуальні. Тому серед величезної кількості запропонованих уроків додаткового розвитку та освіти, батьки намагаються обрати саме ті, які забезпечать добрий рівень отриманих знань та навичок.

Клуб Робототехніки Kids&Robots вже не перший рік надає освітні послуги дітям з технічного розвитку і має гідну репутацію і позитивні відгуки. Протягом існування Клубу збільшується кількість філіалів за різними адресами в різних містах країни, що вказує на стабільний попит. Для остаточного визначення діти мають можливість відвідати тестовий урок. Навіть батьки можуть прийняти участь на занятті і переконатися, наскільки там цікаво.

В стабільний епідеміологічний час учні клубу приймали участь в змаганнях серед інших шкіл робототехніки та програмування й отримували гарні результати. В непростий час навчання проводиться в офлайн-режимі, але освітній процес безперервний. Літній роботабір-чудова можливість поєднати корисне з цікавим.

Додаткові уроки розвитку дітей в Авангарді-це цікаво, популярно, своєчасно згідно з освітніми тенденціями.

СМТ Авангард
ЖМ 7 небо, Торгова 17

Записатися можна за телефонами:

0 800 307 377
098 908-28-78
093 908-28-78

Технічна освіта для дітей від 4 до 10 років в СМТ Авангард.