Новини

Чому робототехніку дедалі частіше використовують у освіті дітей?

06.03.2023
Робототехніка є універсальною. Вона легко може застосовуватися як у додатковій освіті, так і в позаурочній діяльності. Але це ще не все, робототехніку також можна використовувати у викладанні предметів шкільної програми.

Перше і, напевно, найголовніше - заняття робототехнікою розвивають безліч навичок, які будуть приносити користь дітям не тільки в дитячому, а й у дорослому віці.

Навички, що розвиваються на курсі робототехніки:

- логічне та критичне мислення;
- вміння відстоювати свою думку, але не забувати та прислухатися до оточення;
- оскільки роботи програмуються з допомогою спеціалізованого середовища програмування, діти знайомляться з азами програмування; представляти свої проєкти;
- розуміти, що помилка – це ще не кінець; знайомляться зі світом технічних наук, що допоможе у майбутньому легше визначитися з професією;
- дрібна моторика;
- виявляти креативність;
- вміння працювати в команді й не лише.

Заняття у нашому клубі підійдуть для дітей віком від 6 до 15 років. Причому навчання дітей із використанням робототехнічного обладнання показує дітям, що навчання – це не нудно. Урок ґрунтується на процесі гри та технічної творчості одночасно, що у свою чергу допомагає нам прищепити дітям любов до навчання, захопити їх своєю справою та допомогти стати самодостатніми Особами.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

096 801 51 98 (Viber,Телеграм)

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській