Новини

Наскільки потрібне 3D-моделювання?

18.12.2023
🖨️ 3D моделювання-це процес створення віртуальних моделей, що дозволяє з максимальною точністю продемонструвати розмір, форму, зовнішній вигляд об'єкту та інші його характеристики. Це формування тривимірних зображень за допомогою комп'ютерних програм.

3D-моделі застосовуються в різних галузях, від ігор, фільмів та анімації до промислового виробництва, медицини, архітектури, геопромисловості.
3D-моделювання поєднує математику, геометрію та основи дизайну.

🧑‍🏫На заняттях курсу з 3D-моделювання учні розвивають вміння творчо мислити, утілювати фантазію у реальні проєкти і одночасно розвивати технічні навички, вміння складати креслення, проводити складні розрахунки, користуватися комп'ютерними програмами та графічними редакторами.

😉Займатися 3D-моделюванням з дитинства-це не тільки цікаво та пізнавально, а й перспективно, адже сьогодні жодну галузь неможливо уявити без застосування тривимірних моделей:

➡️Індустрія розваг, мультимедійний простір. Усі віртуальні світи-комп'ютерні ігри, анімації, фільми, мультфільми створені на базі моделювання.
➡️Реклама, маркетинг. 3D-візуалізація дозволяє використовувати нестандартні об'єкти для рекламування, для того, щоб справити більш яскраве враження на зацікавлених осіб та споживачів.
➡️Виробництво меблів. Компанії з виробництва меблів використовують тривимірну модель для розміщення своєї продукції в електронних каталогах.
➡️Промисловiсть. Багато складних деталей збирають по готовій та продуманій ➡️3D-моделі для більшої точності та деталізації виробу.
➡️3D-візуалізація будівель та інтер'єрів. Дизайнери використовують чудову можливість демонстрації точної копії майбутнього інтер'єру.
➡️Медицина. Для більш детального обстеження використовують 3D-сканери. Великі досягнення в створенні штучних протезів, які повторюють анатомічну форму пацієнта.
 
Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка у facebook:
Kids&Robots
instagram: @Kidsandrobots_segedskaya

🌏Сегедська ¼

📲096 801 51 98