Новини

Механіка для малюків від 4 років. Курс, який допомагає дітям вивчати навколишні механізми

14.01.2022
Дошкільна освіта передбачає розвиток прихованого потенціалу дитини. Курс Механіка. Основи був спеціально розроблений для дітей 4-6 років. 

Цей курс є унікальним продуктом, оскільки включає індивідуальний підхід до кожної дитини з урахуванням її особливостей і надання початкових знань точних наук. Викладачі з маленькими учнями розбирають процеси, які їх оточують, пояснюють, чому так відбувається (як крутиться гойдалка, чому підстрибує м'яч, яким чином привести в рух самокат).

В ігровій формі майбутні школярі вчать свої перші фізичні терміни, значення математичних величин, порівняння значень та інші навички, які допоможуть їм у засвоєнні шкільних дисциплін.

На заняттях клубу діти закріплюють навички рахунку, вирішення простих завдань та логічно складних, розглянуть принципи рухів та дій механізмів та безліч корисних навичок.

Вчителі вважають, що сучасні діти набагато більше адаптовані до швидкості нашого часу, і юних інженерів треба починати вирощувати з дошкільного віку. Ранній розвиток в Одесі забезпечує дошкільну підготовку та всебічний розвиток дітей.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській