Новини

Прикладна Механіка для дітей від 7 років

03.10.2022
Освіта дитини – найважливіше питання для батьків.

Заняття у школі та домашні завдання забирають в учнів багато часу. Для розвантаження нервової системи потрібно правильно організувати школярам дозвілля.  Тому батьки дуже упереджено підходять до вибору додаткових занять своїх дітей.

Як показує досвід, навчання в ігровій формі розслаблює дитину та допомагає їй легше засвоювати матеріал. Завдяки такій формі навчання учень набирає нових знань легко та без примусу.

21 століття - час, коли дитина постійно спілкується з тими чи іншими технічними механізмами і у нього виникають питання щодо їх влаштування та взаємодії.

У нас створено спеціальний курс для розвитку технічних здібностей - "Прикладна Механіка", де діти дізнаються на практиці як влаштовані та взаємодіють між собою механізми.

Механіка - розділ фізики, наука, що вивчає рух матеріальних тіл та взаємодію між ними, а простіше кажучи, принципи влаштування машин та механізмів.

Для вивчення Прикладної Механіки у нас розроблений спеціальний комплект, що включає не тільки деталі конструктора, але і батарейки,  пульт дистанційного керування, мотори різних видів. Їхнє використання залежить від складності.

Пульт є найцікавішою, але не найзначнішою деталлю набору. Адже завдяки ньому можна влаштовувати змагання між механічними пристроями.

Курс Прикладна Механіка – чому він вчить дітей?

Використовуючи широкий асортимент серії деталей Technic, всесвітньо відомого конструктора, наші маленькі інженери відтворюють моделі на радіокеруванні: машини, підйомні крани та багато іншого.

Практичне конструювання пробуджує допитливість, вчить об'ємному мисленню, залучає фантазію та уяви, розвиває ініціативу та самостійність, підштовхує до творчого винахідництва.

Діти навчаються працювати у команді, працювати за схемами, виконувати завдання педагога.

Ми з великим задоволенням допоможемо розвинути конструкторський талант вашої дитини.