Новини

Як робототехніка допомагає розвивати пам'ять?

31.01.2023
Пам'ять - це одна з найдивовижніших процесів в організмі людини. Знаючи, як мозок спрямовує і керує різною інформацією, що надійшла, ми на власному прикладі переконуємося, наскільки неймовірна людина.

Але попри те, що пам'ять - це вроджена навичка, її, так само як і інші навички, необхідно регулярно розвивати та вдосконалювати. Дитяча пам'ять більш короткочасна. Малята запам'ятовують насамперед емоційні моменти, а саме довгострокова пам'ять починає формуватися разом з активними соціальними навичками, приблизно до 5-6 років.

У цьому віці батьки починають активно шукати різні гуртки для школярів в Одесі. На заняттях професійні педагоги подають інформацію у яскравому ключі, що дозволяє дітям легко засвоювати отриманий матеріал.

Як приклад, розглянемо наш курс – Робототехніка WEDO. На заняттях курсу діти конструюють та навчаються програмувати роботів, вивчають точні науки в ігровій формі, що допомагає мозку формувати нейронні зв'язки значно швидше. Також під час уроків юні інженери розвивають фантазію, логічне та критичне мислення, вчаться думати глибше та шукати різні рішення поставлених завдань. Запам'ятовування процесу уроку допомагає дитині формувати довільну увагу та пам'ять.

Після закінчення кожного уроку діти тестують зібрані механізми, проводять невеликі змагання між собою, вигадують різні історії, у яких бере участь робот. Все це також допомагає дітям не забувати пройдений матеріал та вдосконалювати пам'ять.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

096 801 51 98 (Viber,Телеграм )

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській