Новини

Як допомогти дитині знайти справу свого життя?

14.01.2023
Немає таких батьків, які не хотіли б, щоб дитина знайшла свою справу якомога раніше. І головне, щоб це діло приносило дітям як заробіток, так і задоволення.

Тож з чого ж почати?

1. Поділіться з дітьми секретами, які допомагають вам планувати свій час, розставляти пріоритети та не забувати про свої хобі.

2. Почитайте разом про професії, що мають попит. Виберіть ті, які сподобалися і вивчіть їх детальніше, щоб дитина змогла краще зрозуміти, чим займається фахівець. Також багато корисної інформації можна знайти на YouTube.

3. Розкажіть, як ви обирали майбутню професію, чому вибір ліг саме на неї. Що вам подобається у вашій роботі, а щоб хотіли змінити. Наскільки вам важливо те, чим ви займаєтеся.

4. У підлітковому віці у дітей часто змінюються інтереси, саме тому їм іноді важко знайти своє покликання в житті. Намагайтеся якнайчастіше обговорювати з дітьми їхні інтереси, цілі, яких вони хочуть досягти в майбутньому, відвідуйте профільні додаткові гуртки.

Якщо дитину цікавить IT сфера, тоді заняття з робототехніки в Одесі допоможуть їм розкрити свій потенціал та познайомлять з перспективними професіями. Але навіть якщо в майбутньому юний інженер вирішить вибрати іншу професію, знання, отримані на уроках у Kids&Robots, ніколи не будуть зайвими.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській