Новини

Цікава професія програміста

25.05.2021
Дуже вагомий плюс в професії програміста є конкурентоспроможність на ринку праці по всьому світу. Це дає відчуття стабільності. Також праця програміста непогано оплачується, але в першу чергу цінується старанність, накопичені знання і навички, компетенції.

Незаперечна перевага роботи програміста-комфортні умови. Багато компаній пропонують гнучкий і вільний графік, який дозволяє приїжджати в офіс тільки на зустрічі. Багато роботодавців згодні на віддалену комунікацію. А глобальна цифровізація дає програмістам прекрасну можливість попрацювати в самих різних сферах: від фармацевтики до авіабудування.

Дуже важливо відмітити, що програмування-це творчий процес. У програмуванні зустрічаються моменти, коли довго не виходить завдання, але творчий підхід виручає-і потрібне рішення приходить. Подібні відчуття задоволення від вирішення завдання дають натхнення займатися програмуванням далі.

Програмісту необхідно жити і працювати в режимі постійного навчання, освоювати нові технології, алгоритми, підходи до розробки. Це дає можливість дізнаватися нове і жити в безперервному навчанні та взаємодіяти зі своїми однодумцями для обміну ідеями.

Уроки програмування в Авангарді для дітей знайомлять майбутніх айтішників зі світом коду та алгоритмів, та допомагають зорієнтуватися з майбутньою професіє.

СМТ Авангард
ЖМ 7 небо, Торгова 17

Записатися можна за телефонами:

0 800 307 377
098 908-28-78
093 908-28-78

Технічна освіта для дітей від 4 до 10 років в СМТ Авангард.