Новини

Що таке інженерія та чим займаються інженери?

31.03.2023
Неможливо описати одним словом поняття "Інженерія", оскільки воно охоплює різні галузі, математику та природничі науки для розробки та створення рішень проблем.

Інженери – це люди, котрі знаходять інноваційні вирішення проблем. У той час як вчені та винахідники створюють речі, саме інженер з'ясовує, як цей витвір можна використовувати для вирішення реальних проблем. Інженери люблять з'ясовувати, як усе працює, та використовувати свої знання на практиці.

Які інженери бувають?

Інженери-будівельники — це ті, хто допомагають вирішувати різні проблеми з інфраструктурою – дороги, мости, тунелі, водопровідні чи каналізаційні системи тощо.

Інженер – механік. Основна роль інженера-механіка полягає у проектуванні машин. Вони працюють над створенням усіх типів машин, від побутової техніки до літаків.

Сільськогосподарський інженер. Виробництво продуктів харчування стало великою галуззю, яка не пройшла повз інженерів. Їх роль полягає у вирішенні проблем пов'язаних із сільським господарством. Наприклад, інженери займаються розробкою сільськогосподарського обладнання, яке зробить збирання врожаю ефективнішим.

Інженер електрик. Інженери, які працюють з електричними компонентами, такими як комп'ютери, двигуни тощо, потрапляють до категорії інженерів-електриків.

Біомедичний інженер. Мета інженера-біомедика - зробити життя пацієнтів та медиків кращим. Вони використовують науку та математику для вирішення проблем у галузі охорони здоров'я.

І це лише мала частина сфер, що їх охоплює інженерія.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

096 801 51 98 (Viber,Телеграм)

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській