Новини

Початкове програмування на уроках Робототехніки Mindstorms в Чорноморську

17.08.2020
До завершення навчального року залишилося майже три місяці, зовсім скоро учні нашого клубу відправляться на літні канікули. З кимось ми побачимося в літньому таборі денного перебування, а з кимось із дітей - на початку навчального року, але поки всі учні нашого клубу активно займаються вивченням Робототехніки, продовжують знайомитися з середовищем програмування і пишуть нові алгоритми, які допомагають їх роботам оживати.

Попереду у хлопців залишилося 11 абсолютно нових унікальних роботів, яких належить зібрати і запрограмувати. І якщо ваші діти люблять створювати з конструкторів різноманітні конструкції, але і не відмовляються провести час за телефонами, записуйтеся на уроки початкового програмування для дітей в Чорноморську - Робототехніка Mindstorms.

Робототехніка Mindstorms допоможе дітям зробити свої перші кроки в освоєнні програмування і робототехніки в цілому. А так як галузь Робототехники є однією з найбільш швидко розвивається на даний момент, якщо не закинути навчання, а щороку продовжувати розвивати навички програмування і моделювання, в майбутньому, хобі може стати повноцінною професією.

Всі уроки Робототехніки ведуть висококваліфіковані викладачі, що мають технічну освіту. З перших уроків наші вчителі хочуть стати для дітей друзями, щоб в подальшому, хлопці не втратили інтерес до навчання і не боялися запитати, якщо буде щось не зрозуміло.

Розвивайте в дітях любов до технічних наук разом з Клубом Робототехніки Kids & Robots Чорноморськ. Записуйтеся на заняття прямо зараз:
м.Чорноморськ, пр. Миру 28
0 800 307 377
048 685 5138
068 290 1181
095 589 0002
063 643 0063
Сторінка нашого клубу: kidsandrobots.com/chernomorsk
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotschernomorsk/
Чекаємо кожного на наших уроках в Клубі Робототехники Kids & Robots в Чорноморську