Новини

Чому діти повинні вивчати інженерію? Уроки Прикладної Механіки в Аркадії

02.11.2019
Курс Прикладної Механіки в Аркадії - це не просто захоплюючі заняття, здатні познайомити дітей з областю інженерії та механіки. Це уроки, які допомагають знайти своє покликання в житті, вчать дітей створювати свої власні складні проекти і не боятися труднощів. І сьогодні, ми б хотіли відповісти на питання - "Чому діти повинні вивчати механіку і інженерію?"

1. Яку б сферу діяльності не вибрала дитина, механіка завжди допоможе йому легше зрозуміти робочий процес.

2. Інженерія - найбільш високооплачувана галузь 2019 року.

3. Серед інженерів найнижчий рівень безробіття. Пов'язане це з тим, що світовому ринку катастрофічно не вистачає робочих рук, які знаються на технічних професія.

4. Багато навичок, які інженери відточують і використовують, відкривають двері для професійного, особистісного росту і інших можливостей.
Інженери вчаться аналізувати і вирішувати проблеми, працювати в команді, спілкуватися з іншими, дотримуватися термінів і управляти іншими. Інженерія зазвичай включає в себе безперервну освіту і часто дає можливість вивчати світ і працювати одночасно.

5. Якщо ви добре розбираєтеся в науці та математиці, але не впевнені, що хочете робити зі своїм життям, інженерія - це безпечний початок. Легше перейти від суворої спеціалізації в коледжі до більш легкої, плюс багато з курсів, необхідних для інженерії, можна перенести на інші дисципліни. Інженери не просто вивчають науку і математику. Вони дізнаються про економіку, бізнес, етики та комунікації. Багато навичок, якими оволодівають інженери, природним чином готують їх для інших видів бізнесу.

6. Інженери вирішують реальні проблеми. Вони виправляють речі, які зламані, покращують ті, які працюють, і придумують нові винаходи. Інженери допомагають просувати світ до більш світлого майбутнього, вирішуючи проблеми із забрудненням, знаходячи способи використовувати нового джерела енергії, виробляючи нові ліки і створюючи нові структури.

Навіть, якщо в майбутньому дитина вирішить, що технічні науки не для нього, знання в цій області і навички, які дитина розвинула протягом вивчення механіки, залишаться з нею.

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка записи: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До швидких зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії