Новини

STEM уроки в Аркадії - в яких професіях знання можуть бути застосовані

21.11.2019
https://kidsandrobots.com/en/arkadiyaБатьки досить часто нас запитують: «Що дадуть дитині уроки STEM в Аркадії?» Відповідь на це питання дуже проста. Занурюючись в середу технічного розвитку з самого раннього віку, діти знайомляться з постійно розвиваючимися науками, вчаться самостійно створювати складні проекти, знаходити креативні підходи для вирішення завдань і не боятися проявляти ініціативу.

Сьогодні хочемо привести в приклад декілька набираючих популярність професій, які дитина зможе вибрати, коли настане час вступати до вищого навчального закладу.

Інженер-еколог

Дитина з дитинства піклується про навколишнє середовище і проявляє інтерес до екологічних проблема? Тоді професія інженер - еколог точно буде йому до душі. Інженери-екологи прагнуть застосовувати концепції STEM для розробки екологічно чистих рішень і зниження впливу людини на навколишнє середовище.

біомедичний інженер

Якщо дитина любить науку і хоче змінити світ на краще, біомедична інженерія - це його кар'єра. Біомедичні інженери використовують знання в області STEM для створення нового медичного обладнання та сприяння досягненням в області фармацевтичних препаратів і медицини.

морський Біолог

Діти з непідробним інтересом дивляться передачі про водний світ і мріють в майбутньому відкрити нові види мешканців морських глибин? Тоді варто придивитися до професії - морський біолог. З кожним роком професія морського біолога ставатиме все більш затребуваною. Такий зростаючий інтерес до цієї професії пов'язаний з постійною зміною клімату і втручанням людини в екосистему. Ці фактори негативно впливають на морське середовище, а морські біологи в свою чергу допомагають знайти рішення для проблем, що склалися. Морські біологи вивчають моря, річки, лимани і океани, щоб краще зрозуміти, як люди впливають на природу і чим вони можуть допомогти в майбутньому.

Розробник програмного забезпечення

STEM уроки - це не тільки теорія. Заняття вчать дітей створювати щось нове і пропонувати свої ідеї, не боячись негативної реакції або насмішок. Такий навик може допомогти досягти чималих висот в області розробки програмного забезпечення. Наприклад, розробники програмного забезпечення можуть створювати і тестувати нові додатки, веб-сайти і комп'ютерні програми, допомагаючи тим самим підприємствам розвиватися в кращу сторону.

Як бачете, яку б професію дитина не вибрала, знання в області STEM завжди будуть давати їй незаперечний ряд переваг і допоможуть реалізувати себе в будь-якій області.

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка записи: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До швидких зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії