Новини

Програмування - невід'ємна частина майбутнього

20.03.2021
Сучасні діти з самого початку життя оточені технологіями. Але важливо не просто навчитися користуватися ними, а розуміти принцип їх роботи. Програмування допомагає розібратися в суті технологій. У процесі самостійного написання програмного коду діти дізнаються, як влаштовані додатки, сайти та будь-які інші програми.

Програміст може займатися розробкою вебсайтів, створювати мобільні додатки або відеоігри.

Фахівці з програмування беруть участь в будь-якій людській діяльності-соціальних мережах, банках, потоковому телебаченні, автомобілях, гаджетах для «розумного» будинку та онлайн-шопінгу.

Спільна робота над проєктом вчить розуміти, як їх діяльність впливає на інших людей в команді, і як знаходити спільну мову з оточуючими.

Програмування розкриває творчі здібності дитини.
Дітям необхідно творити, і навчившись писати код, вони можуть створювати свої ігри, вебсайти інші проєкти.

В цифрову епоху базові знання програмування-показник освіченості працівника і являється додатковим бонусом при конкурсі на посаду.
Найбільш вдалий час для початку вивчення програмування-дитинство. Коли в дітей дуже багато вільного часу і мозок з легкістю засвоює нову інформацію-час знайомити його з програмним кодом.

Ще один шлях знайомства дітей з програмуванням-це робототехніка. Дитина не в змозі відмовитися від задоволення прийняти участь в створенні роботів або інших механізмів. Програмування знадобиться для надання механізму рухливості та інших властивостей. 

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка записи: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії