Новини

Чому треба вивчати робототехніку?

15.02.2021
Додаткові заняття з робототехніки в нашому клубі-відмінна можливість та шанс залучити вашу дитину до найперспективніших професійних сфер майбутніх десятиріч.

У зв'язку з повсюдною роботизацією в світі, коли роботи заміняють вже зараз багатьох робітників на виробництвах, машинна праця буде тільки зростати.
Це спричинить зростання попиту на спеціалістів, які створюють роботизовані механізми та обслуговують їх.

На уроках клубу маленькі технарі починають вивчати робототехніку на основі  конструктора та програмування на простих мовах. Але ці знання стають міцною базою для отримання технічних професій та програмування.

Особлива увага програми курсу направлена на закладання розуміння всього процесу створення механізмів, що дає можливість в майбутньому без труднощів керувати ними.

Навіть якщо припустити, що учасники клубу в  майбутньому не зв’яжуть своє життя з робототехнікою, то знання і навички, які вони отримують на уроках, згодяться на будь-якій посаді, та стануть додатковим бонусом.

Для маленьких винахідників робототехніка допоможе розвинути фантазію, та втілити свою уяву. Командна робота навчить з повагою та увагою слухати іншого учасника. Серед інших розподіляти функції та планувати процес створення робота.

Розвинути логічне та критичне рішення, на основі зробленого, робити висновки, якщо треба, виправляти помилки. Завдяки робототехніці діти залучаються до світу технічних наук та винаходів.

Одеса. Світлий провулок 13 а

0 800 307 377 (безкоштовно з усіх телефонів)
095 083 00 18
097 191 03 07
063 424 89 19

Сторінка записи: kidsandrobots.com/arkadiya
Сторінка в соціальних мережах: facebook.com/kidsandRobotsvArcadii
instagram: kidsandrobots_arkadiya

До швидких зустрічей в Клубі Робототехники Kids&Robots в Аркадії