Новини

Куди віддати займатися дитину 4 років в Одесі

27.09.2019
4 роки – той вік, коли батьки починають задаватися питанням – куди віддати займатися дитину 4 років в Одесі, які гуртки та клуби розвитку обрати, щоб дитина росла всебічно розвиненою.
 
Чому саме в 4 роки ці питання стають особливо актуальними? Все досить просто: мало хто не чув про те, що багато відомих особистостей почали свій шлях кар'єрними сходами саме в цьому віці. У дошкільному віці діти найбільш активно починають цікавитися навколишнім світом і блискавично вбирають нові знання. Але важливим є і той факт, що всього через 2 роки на дітей очікує новий для них досвід - шкільні роки. І на цей момент дітлахи повинні набути чимало навичок, які допоможуть їм досягти успіхів. Виходячи з цього, при виборі гуртків, батьки в першу чергу звертають увагу на такі заняття, які здатні підготувати дитину до школи не тільки у розумовому плані, а і в моральному.
 
Саме тому багато батьків обирають Kids & Robots на Успенській. Наш курс раннього розвитку - Механіка. Основи можна сміливо назвати своєрідною підготовкою до школи. Тільки якщо під час підготовки до школи діти вчаться читати, писати і вирішувати нескладні приклади, наші маленькі учні набувають навичок, що допомагають освоїтись у школі. Кожен новий урок діти не просто збирають рухомі механізми – разом з навиком збірки вони набувають і розвивають безліч інших корисних навичок, які допоможуть їм влитися в навчальний процес і знайти спільні теми з колективом.
 
Які навички розвиває курс раннього розвитку «Механіка. Основи»?
 
1. Посидючість.
2. Комунікабельність.
3. Бажання вчитися.
4. Креативність.
5. Творче і логічне мислення.
6. Дрібну моторику.
7.Вміння вирішувати поставлені перед дитиною завдання і не панікувати у разі помилки.
8. Не боятися висловлювати свою точку зору і проявляти ініціативу.
 
Записуйтесь на уроки курсу «Механіка. Основи» і розвивайте дітей разом з Kids & Robots на Успенській.

Наша адреса: Одеса, вулиця Успенська, 99
Записатися можна за телефонами: 093-875-85-00, 095-875-85-00
 
Сторінка для запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: instagram.com/kidsandrobots_center