Новини

Для чого дітям потрібна робототехніка?

18.05.2023
Що таке робототехніка?

Робототехніка - це передова дисципліна, що поєднує інженерію з інформатикою. Її мета – створювати механізми, які можуть покращити наше життя. Зараз робототехніка використовується у виробництві, безпеці, освоєнні космосу, охороні здоров'я та багатьох інших областях. У міру того, як роботи все більше розвиваються і впроваджуються в різні сфери діяльності, зростає і попит на людей, які володіють професійними навичками у сфері робототехніки.

Для чого дітям робототехніка?

Робототехніка є чудовим способом, який здатний захопити дітей STEM науками та навчити їх фундаментальним інформаційним та інженерним навичкам у практичній обстановці.

На уроках робототехніки діти проєктують, прототипують та будують справжніх роботів. Крім того, на курсах робототехніки діти розвивають свої навички розв'язання проблем і отримують раннє знайомство з галуззю, що швидко розвивається та стає все більш важливою в нашому повсякденному житті.

Вивчаючи робототехніку в ранньому віці, у майбутньому знання, отримані на заняттях, допоможуть дітям досягти успіху в багатьох професіях, як тих, що вже є на ринку праці, так і тих, які тільки з'являтимуться.

🌏Одеса, Пушкінська 8

📲Телефони для запису на заняття
0938758500
0958758500

⚙️Технічна освіта для дітей віком від 4 до 12 років у Приморському районі.