Новини

Роботи відберуть у нас роботу?

05.04.2021
Побоювання, що роботи віднімуть роботу у людини сягають корінням в минуле. Ще з часів фабрик та заводів, коли перші роботизовані механізми почали виконувати складну фізичну роботу, працівники дуже хвилювались за свої робочі місця.

Але це далеко в минулому, люди звикли до сусідства роботів на місцях виробничого процесу і з успіхом керують їх діями. Так, дійсно, прогнозують, що в найближчі 20 років значна частина важкої рутинної праці буде виконуватися саме роботами, але ще є достатньо часу для вирішення проблеми на державному рівні.

На сьогоднішній час роботи намагаються конкурувати з нашим мозком, а не з нашими м'язами.

Штучний інтелект не загрожує креативним, пов'язаним з вигадуванням нових ідей і речей, професіям. А також професіям, які вимагають розуміння емоцій людей. Машинам складно освоїти професію медичного працівника, яка заснована на емпатії, турботі або професію в бізнесі, що вимагає глибокого розуміння інших людей, гнучкість характеру, вміння маневрувати в складних ситуаціях.

Штучний інтелект розвивається дуже швидко, стрімко. Саме тому потрібно постійно займатися розвитком своєї діяльності, використовувати креативні ідеї, нестандартні варіанти виходу із ситуацій-і роботи вас не доженуть.

Використання механізмів зі штучним інтелектом планують і надалі використовувати в області комп'ютерних ігор, кінопродукту, рекламі. Саме ці сфери намагаються використовувати роботів для створення вражаючих спецефектів та видовищ.

Заняття для дітей в Приморському районі направлені на розвиток знань та навичок популярних та затребуваних професій в області інженерії, робототехніки, програмування. Умови сучасного цифрового світу вимагають від кожного фахівця базових знань з IT-сфери, доречно починати їх вивчення з дитинства.

Одеса, Успенська 99

Телефони для запису

0938758500
0958758500
0 800 307 377

Сторінка запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: http://www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: kidsandrobots_center

Технічна освіта для дітей від 4 до 12 років в Приморському районі.